Sylvia Park, a large shopping complex located in Auckland's Mt Wellington environ and has been going through some significant additions including a open air dining lane labelled The Grove.

Collaborating with WA Landscape Architects Nick Jones Walkspace delivered a customised version of our F Series Benchs and MINI Benchs to fit into this unique and busy environment.

The seating has internal LED lighting with control equipment mounted on a customised internal rail with triangular perforations to filter and throw the light onto the paved areas.

Material selections were limited to non-combustibles as the area was semi enclosed so some creative thinking was required. The inclusion of a "Top Hat" was included after the seating was installed to offer further comfort during the long hot sunny days we experienced over the summer of 2018. 

As always if you would like to learn more, contact the team at Walkspace

Comment